omur hocaKitap: Topluma Adanmış bir Yaşam Prof. Dr. Ömür Bakırer Armağanı - ed. Prof. Dr. Ali Uzay Peker ve Prof. Dr. Neriman Şahin Güçhan

Programımızın Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömür BAKIRER için Prof. Dr. Neriman Şahin GÜÇHAN ve Prof. Dr. Ali Uzay PEKER'in derlediği "Topluma Adanmış Bir Yaşam... Prof. Dr. Ömür Bakırer Armağanı" başlıklı kitap ODTÜ Matbaası'nda yayımlanmıştır.

Büyük kısmı Fakültemiz mensupları ve mezunlarımız olmak üzere, Türkiye'de mimarlık ve sanat tarihi alanında çalışan önemli akademisyenlerin yazılarından oluşan kitap, OMİM, KORDER, Mimarlar Derneği 1927 ve VEKAM'ın desteğiyle basılmıştır.

Kitabın tanıtımı 19.11.2021 Cuma günü, saat 16.30-18.30 arasında ODTÜ Mimarlık Fakültesi Amfisinde sunum ve kokteyl eşliğinde gerçekleştirilecektir.

Son Güncelleme:
15/11/2021 - 21:43