Sizleri PROT3CT Projesi Sonuç Yaygınlaştırma Konferansı'na davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

PROT3CT ("Türkiyedeki Geleneksel Konutlar İçin İklim-Dayanımı, Koruma ve Konfor Amaçlı Sürdürülebilir Onarım Süreçleri), British Council-TÜBİTAK tarafından Newton-Katip Çelebi fonu ile desteklenen bilimsel bir projedir. Proje ekibi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), UCL (University College London), Birleşik Krallık Binalarda Nem Merkezi (UKCMB), Sürdürülebilir Geleneksel Binalar Birliği (STBA), Türkiye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, KORDER ve SAYKA Mimarlık'tan oluşmaktadır. Proje, enerji verimliliği ve mirasın korunması konusunda önemli paydaşlarını bir araya getirmeyi amaçlamaktadır. PROT3CT Sonuç Yaygınlaştırma Konferansı, PROT3CT projesinin kapanış etkinliği olup konferans kapsamında projenin çerçevesi ile beraber proje kapsamında geliştirilen çözüm önerileri dinleyecilerle paylaşılacak ve tartışmaya açılacaktır.

"PROT3CT Sonuç Yaygınlaştırma Konferansı", 16 Ağustos 2023 Çarşamba günü (YARIN) 13:00-18:00 saatleri (Türkiye saati) arasında Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Konferans dili Türkçe ve İngilizce olup Türkçeden İngilizceye ve İngilizceden Türkçeye simultane çeviri sağlanacaktır.

Etkinlik ücretsiz olup, kayıt gereklidir. Kayıt olmak için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz:

Son Güncelleme:
15/08/2023 - 17:30